JEG HAR VÆRT UTRO

Det er ikke noe jeg er stolt av, men det bare skjedde. Da jeg fikk øye på denne deilige, søte mannen, falt jeg for fristelsen og så var det gjort. Etterpå satt jeg med en vond klump i magen. Hva hadde jeg gjort? Hvordan kunne dette skje? Gid det fantes en spoleknapp som kunne slette de siste minuttene fra livet mitt. Tatt meg tilbake til det tidspunktet da jeg tok det skjebnesvangre valget og lot lystene styre meg. Hjernen var totalt frakoblet og jeg tenkte overhodet ikke på konsekvensene! Nå er det for sent. Jeg kan ikke gjøre det ugjort. Jeg må stå for min svakhet for deilige menn som blir servert meg på sølvfat. Bokstavelig talt. Jeg kan forsøke å legge skylden på bakeriet, men til syvende og sist er det min egen selvbeherskelse som svikter. Det er bare å bekjenne mine synder og innrømme at jeg har spist min første kakemann allerede i september! Men fy søren så god den var!

Samtidig er det ikke rart jeg ikke kunne styre meg, denne mannen er tross alt Venneslas svar på Brad Pitt!:)

imageimageimage

Knut Moseid sine smakfulle kakemenn! Beste som finnes!

image

For mange er nettopp det å spise kakemann så lenge før jul omtrent som en synd likestilt med utroskap;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *