EN NY BOK BLIR TIL

Nå er jeg endelig i gang med en ny historie. En historie som har fått lov til å ligge i hjernen min og marinere en stund, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til å ta tak i den og forvandle tanker og ideer om til ord og setninger på PC-en min. Men nå er jeg altså endelig i gang! Og det er en fantastisk følelse! Jeg har ikke tall på alle de nettene fantasien har jobbet på høygir og effektivt skjøvet søvnen bort. Det finnes dessverre ingen av-og-på-knapp på fantasien.

Jeg var så heldig å få en gammel kriminalsak rett i hendene av en bekjent og da var det gjort. Noen uker senere satt jeg på Statsarkivet i Kristiansand og gjorde et tappert forsøk på å tyde side opp og side ned med håndskrevne dokumenter. En gammel avisnotis på noen beskjedne linjer ble brått til over 100 sider saksdokumenter. Jovisst var løkkeskriften de lærte før i tiden nydelig å se på, men den er jo nærmest umulig å tyde for generasjoner som knapt bruker penn og papir lenger! Jeg håper på litt hjelp til å tyde materialet etter hvert.

Reisen er startet og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de ulike karakterene mine, og til å ta dere med på eventyret.

Ønsker dere alle en nydelig dag!

-Anette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *