NUGATTI PÅ DOSETET ELLER NOE HELT ANNET?

Da er nissen ute av sekken! I oktober utgir jeg en barnebok om rampete små nisser, og jeg har fått dyktige Liv Sissel Åsen til å illustrere. I fjor flyttet en liten  nisse inn i veggen vår i desember måned:

Illustrasjon: Liv Sissel Åsen

Rampenissen Jomar

 • Jeg lister meg frem når det blir natt,
 • stille som en pusekatt.
 • Jeg roter i hus og i låve,                              
 • jeg kan ikke ligge å sove.
 • Uskyldige rampestreker
 • som mot nissen peker.
 • Nugatti på dosetet,
 • og etter skoene du må lete.
 • Dopapir rundt juletre,                                                            
 • det får barna til å le.                                                             
 • Alt for at barna skal tro
 • at julenissen – han finnes jo!
 • Så blir det jul og alle er gla’,
 • jobben min er ferdig og jeg kan dra.
 • Kanskje vi ses en annen dag?

Det er mulig å sette seg på liste over forhåndsbestillinger allerede nå (249 kr + evt. frakt).  En liten sum pr. solgte bok doneres til en hjelpeorganisasjon for utsatte barn og unge. Bare send ei melding med navn, adresse og mailadresse. Boka egner seg best for barn mellom 3 og 10 år. Boka vil også bli oversatt til dansk.

Ha en nydelig kveld!

Anette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *