Klarte jeg å motstå fristelsen?

På vei hjem fra Stavanger og hyggelig besøk hos svigerfamilie, stopper vi innom Norwegian Outlet på Ålgård. Vi avslutter besøket med å hamstre provianter til bilturen hjem. Med alle posene fra shoppinga og tvillinger på fem som absolutt skulle sitte i kurva, angret jeg på min manglende interesse for Tetris i mine yngre dager. Alle små lommer i vogna måtte utnyttes.

Vi beveger oss innover i butikken og rasker med oss frukt og drikke, og litt godteri. Ved kjekshylla bråstanser jeg! Hva er det jeg ser?! Jeg setter meg på huk for å komme nærmere. Helt riktig! I hylla fremfor meg ligger det kakemenn! 1. august! Det må være ny rekord.

Jeg er rystet. Butikkene kan ikke utsette mennesker for disse usunne julefristelsene allerede fra sommeren av! Hvor skal dette ende?

Det må være Rampenissene som har lurt butikkene til å ta inn kakemenn allerede nå.

Men jeg klarte å legge pakken fra meg igjen. Ja, jeg er stolt for jeg bare elsker kakemenn! Men om disse hadde vært fra det lokale bakeriet, ville jeg uten tvil gått på en smell! Slik som her:

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *