Kommer Jomar tilbake til oss igjen?

Jula nærmer seg med stormskritt, og tiden da en liten rampenisse flytter inn i kjøkkenveggen vår. Mens alle andre sover, lister han seg rundt i huset og gjør nisseramp. Han smører nugatti på dosetet, tegner med tannkrem på speilet og pakker juletreet inn i dopapir. Tvillingene våre på fem år er veldig spent på om vi får en ekstra leieboer i år også. Jeg har god rampeinspirasjon i mine tvillinger som blir svært oppfinnsomme sammen. Men små rampestreker er en del av utviklingen og kan være et artig innslag i hverdagen (om det ikke blir altfor mye søl);) Og vi voksne må også lære å bli litt mer lekne og barnlige av og til i en hverdag med stadig større krav og forventninger.

Samtidig nærmer det seg utgivelse av barneboka mi om rampenissene, og jeg ønsker å gi alle som forhåndsbestiller 10 % i avslag på boka. Fullpris er 249 kr + evt. frakt på 55 kr. Passer for barn mellom ca. 4 og 9 år. Det slippes også en sang om rampenissene i begynnelsen av november. Denne kan lastes ned på de fleste digitale plattformer. Følg gjerne rampenissene på Instagram, @rampe_nissen eller Facebook, Rampenissen.

Boka fokuserer på at vi må hjelpe hverandre og se hverandre. Illustrasjonene av Liv Sissel Åsen er lekne og nostalgiske.
En liten andel av salget går til Stine Sofies stiftelse. Boka utgis i slutten av oktober.

Send meg en melding med adresse og e-post her eller på dromforlag@gmail.com om du er interessert. Mailer faktura når bøkene sendes ut.

Designer: Tine R. Ivarsen

Dette er fra baksideteksten på Klokka som forsvant – en bokserie om rampenissene:
“Har du noen gang lurt på hvordan julenissen klarer å spise opp alle kakene som blir satt frem til ham natt til julaften? Da skal jeg fortelle deg en hemmelighet i denne boka.
Jeg heter Jomar og er en rampenisse. I desember flytter jeg inn i hus der det bor barn som ikke tror på julenissen. Om dagen holder jeg meg skjult, men når mørket senker seg og alle sover søtt, lister jeg meg frem fra gjemmestedet mitt. Jeg lusker rundt i huset og gjør nisseramp. De som bor der vet aldri hva som venter dem når de står opp om morgenen. Lista over rampestrekene mine er lang. En natt pakket jeg juletreet inn i dopapir og en annen gang smurte jeg sjokoladepålegg på dosetet. Jeg farget melka i kjøleskapet blå og tegnet med tannkrem på speilet. Alt dette gjør jeg for å vise barna at julenissen finnes på ordentlig. Så du forstår at jobben min er veldig viktig.
Men tenk, i år forsvinner klokka som skal vekke oss fra den lange vinterdvalen. Vil vi våkne tidsnok slik at vi rekker å flytte inn i husene til barn som ikke tror, og dermed redde jula? Kanskje dere kan hjelpe meg med å finne klokka? Hvis vi finner den i tide er det kanskje deg jeg flytter inn til i år? Er du som meg og liker uskyldige rampestreker? Da kan vi nok lære litt av hverandre.”

http://www.tinimessdesign.no

2 Comments

  1. Ååå, så morsomt! Jeg skal definitivt ta dette som inspirasjon til framtiden. Boken høres også utrolig søt og gøyal ut! Håper lanseringen tar av 🙂

    1. anettemoe

      Tusen takk:) God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *