Skuespiller for en dag

En innholdsrik dag er over. Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å fordøye alt. Barneboka mi Klokka som forsvant – en bokserie om rampenisser er endelig i trykken. Trykkeriet jeg opprinnelig hadde en avtale med, klarte plutselig ikke å levere på tiden og jeg stolte ikke på at jeg ville rekke å få juleboka før ETTER jul. Elendig kundeservice. Derfor kastet jeg meg rundt for å finne et nytt trykkeri i siste liten. Zoom Grafisk i Drammen ble redningen. Kan virkelig anbefale dem videre! http://zum.no

Jeg har også skrevet en sang om rampenissene som min flinke niese, Emilie, på 8 år har spilt inn i studio hos Taareproduksjon. Ann-Karin Jørung har også laget melodi og komponert sangen. I dag var det tid for å spille inn en musikkvideo sammen med dyktige Frode Vestgarden (Vestgarden Foto). Han er ledig for rimelige foto- og videooppdrag. Kanonflink!

Alle i familien har bidratt på hver sin måte, og spesielt mamma har stått på. Hun satt blant annet oppe til klokka fire natta før innspillingen for å sy ferdig pysjamaser til jentene. Hovedpersonene i boka mi er nemlig et tvillingpar, gutt og jente, og de har på seg noen søte pysjamaser. Når det ikke var mulig å oppdrive slike pysjer i butikkene, kastet mamma seg rundt og sydde selv like godt. Alt den dama kan! Søstrene mine hjalp med å pynte til jul i oktober, og nieser, nevøer og mine egne barn var flinke skuespillere: Julie, Kristian, Emilie, Emma og Ulrik. De største nevøene, Sander og Mathias, lagde sin egen film – Stay tuned!

De søte dukkene er laget av Laila Dalen

Jeg gleder meg masse til å vise dere det ferdige resultatet i november en gang! Kan ikke få takket alle nok for den innsatsen dere har lagt ned i det nyeste (heller ambisiøse) prosjektet mitt. Dere har troa på meg og det betyr alt!

Boka kan fortsatt forhåndsbestilles til 10% rabatt. Fullpris er 249 kr. Send meg ei melding om du er interessert. En liten andel av inntektene går til Stine Sofies Stiftelse.

Illustrasjoner: Liv-Sissel Kvarstein Åsen

Design og ombrekking: Tinimess Design https://tinimessdesign.no

God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *