SKAL DU ARRANGERE BARNEBURSDAG?

Reklame/sponset innhold

Da er kanskje Skyland Trampolinepark i Kristiansand stedet for dere. Trampolineparken ligger nydelig til like ved sjøen på Lumber i Kristiansand, og det er svært gode parkeringsmuligheter på stedet. Skyland er et sted hvor både barn og voksne kan utfordre seg akrobatisk på trampoliner, skumgrop, tumbletrack osv. Skyland tar sikkerheten på alvor og har som mål å gjøre aktiviteten sikrere og morsommere gjennom organisert trening med erfarne instruktører. Alle instruktørene har fokus på sikkerhet og har lang erfaring, innenfor turn, stuping eller andre akrobatiske grener.

Vi feiret nettopp bursdag der for tvillingene våre på seks år. Hele avdelingen i barnehagen var invitert, og feiringen gikk som en drøm. Alle hadde sett frem til dette med stor spenning og forventning. Flesteparten av barna hadde aldri vært i trampolineparken før. Inne hadde de ansatte dekket et langbord slik at alle kunne sitte samlet, og det var satt frem kurver til gavene. Barna fikk utdelt antiskli-sokker, og ble samlet for en liten sikkerthetsbriefing og -video før de kunne hoppe. Barna stod stille og fulgte med.

En dyktig instruktør hadde hovedansvaret for barna hele tiden under hoppingen. Han var utrolig flink med barna. Et par andre instruktører var også tilgjengelige og fulgte med. Halvveis i hoppingen var det mat, og pizza stod på menyen. Mot slutten ble barna samlet av instruktøren for å ta et fellesbilde. Dette har jeg ikke opplevd andre steder, og syntes det var svært positivt. Det er fine minner å ha. Helt til slutt fikk barna velge seg en is og spiste medbrakt kake

Tvillingene hadde bakt og pyntet muffins selv

Alle var utrolig fornøyde med dagen, og feiringen kunne ikke gått bedre. Tusen takk til Skyland for denne muligheten!

Les mer om Skyland her:

http://www.skyland.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *