NYTTÅRSFORSETT TIL BESVÆR

2018 er straks et tilbakelagt kapittel. Et nytt år skal fylles med minner. Nye opplevelser og nye erfaringer. Jeg har aldri vært noen tilhenger av nyttårsforsett. Grunnen er at disse fortsettene nesten bestandig bærer preg av mange «burde». Vi stiller allerede nok krav og forventninger til oss selv, og trenger ikke flere grunner til å bli skuffet og sint på oss selv når forsettene omsider ryker. Men jeg har et nyttårsønske, en positiv ting jeg ønsker å gjøre mer av, både for min egen del og for barna mine. I 2019 vil jeg leke mer! Vi voksne glemmer terapien som ligger i lek. Vi må tørre å slippe opp litt mer. Tørre å være litt tullete. Livet kan fort bli veldig alvorlig, fylt av alle «burdene». Barna har godt av å se at voksne av og til kan slippe det vi har i hendene for en stund, utforske den magiske verden som finnes rett fremfor nesa vår og være litt barn igjen. Jeg skal ikke bry meg om noen rynker på nesa og synes jeg er barnslig. Flere BURDE være mer barnslige.

Vi må aldri bli for voksne til å leke. Vi må lære de små at de alltid må ha det lille barnet med seg i hjertet.

Hva er ditt nyttårsønske?

http://www.anettemoe.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *